Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vacatures Amsterdam

In Amsterdam zijn er talloze vacatures. De hoofdstad van Nederland heeft naast veel inwoners en groot aantal bedrijven die in de huidige arbeidsmarkt op zoek zijn naar naar toppers die hun openstaande vacatures kunnen opvullen.

Work hard, Dream big! Kom werken in Amsterdam als fietskoerier.

Fietsbezorger.com

Parttime werken in Amstedam

Werken als fietskoerier in Amsterdam

Je verwacht het niet, maar werken als fietskoerier is niet alleen mogelijk als bijbaan. Het kan ook als fulltimer. Er zijn talloze bezorgservices die op zoek zijn naar goede fietskoeriers; hierbij zijn leeftijd, nationaliteit en opleidingsniveau ondergeschikt aan enthousiasme, werk-ethos en fietsconditie.

Een goede fietskoerier heeft niet alleen een goede conditie, maar vooral heel veel zin om in een gezellig (Internationaal) team te werken. Door goed samenwerken, worden bestellingen op tijd en met een glimlach bezorgd. Hierdoor is opdrachtgever en klant tevreden, maar ook jij kan op veel voldoening rekenen. Zeker als je de juiste werkgever kiest.

De beste werkgever voor een fietskoerier

Is er een beste werkgever als jij wilt beginnen als fietskoerier in Amsterdam? Het antwoord is: JA! Vraag een willekeurige fietskoerier wat hij de grootste nadelen vindt van fietskoerier zijn en hij/zij antwoordt hoogstwaarschijnlijk met onzekerheid, het zelf bijhouden van een boekhouding, onverzekerd werken en allerlei andere factoren die regelmatig worden benoemd bij het onderwerp: flitsbezorging.

Gelukkig kan je ook als fietskoerier werken in Amsterdam zonder deze nadelen! Er is namelijk een Recruimentplatform voor fietskoeriers dat ervoor zorgt dat fietskoeriers verzekerd werken, vakantiedagen- en geld opbouwen en wekelijks uitbetaald worden. De naam van deze organisatie is Bikeshift en sinds enkele jaren zetten zij de arbeidsmarkt met betrekking tot fietskoeriers op zijn kop. Zij nemen namelijk alle onzekerheid weg bij fietskoeriers zonder hun vrijheid/flexibiliteit af te nemen. Fietskoeriers zijn namelijk in dienst, maar kunnen alsnog zelf hun werkrooster week voor weel invullen. Ideaal toch?

Fulltime aan de slag?

Ben je net afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging? In Amsterdam zijn er talloze leuke vacatures te vinden voor jou. Werken op de Zuid-As, in een prachtige krachtenpand of bij een gezellige start-up het kan allemaal. Wellicht laat de hoeveelheid vacatures in Amsterdam je hoofd wel tollen. Gelukkig zijn er specialisten die jou kunnen helpen. Niet alleen met het opsturen van vacatures, maar een actieve begeleiding waarbij er écht naar jouw wensen wordt geluisterd. Hierbij is het heel belangrijk dat het recruitment bureau dat je kiest echt helpt in jouw zoektocht op de arbeidsmarkt.

Met én zonder werkervaring werken in Amsterdam

Heel veel fulltime functies vereisen meerdere jaren werkervaring. Vervelend als je net bent afgestudeerd. Gelukkig heeft Sharp & Smart diverse vacatures open staan waar men zowel full- als parttime aan de slag kunnen. Ben je benieuwd welke functies dit zijn, klik dan op onderstaande button.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Comments (

1

)

  1. Parttime & Fulltime banen in Amsterdam – Amsterdam Wiki

    […] zijn veel websites die schrijven over werken in Amsterdam, maar een beroep dat niet vaak belicht wordt, zijn fietskoeriers. Een baan waarin eigenlijk alles […]

    Like

%d bloggers liken dit: